Värilliset Piilolinssit


Värillisillä piilolinseillä voit saada pientä vaihtelua arkeen, ja helposti vaihdella silmiesi väriä vaikka päivittäin. Ne ovatkin kasvattaneet suosiotaan vahvasti lähiaikoina, ja niistä on tullut melkein tietynlaisia asusteita.

Saat parhaat tarjoukset ja valikoimat värillisistä piilareista netistä, jonka takia olenkin listannut parhaat nettikaupat alle. Valitse niistä jokin, ja löydät ison valikoiman erilaisia värillisiä piilareita monilla eri väreillä. Siitä vain shoppailemaan!

Suomen johtava piilolinssien nettikauppa, jolla erittäin laaja valikoima ja edulliset hinnat. Tarjoaa hulppean 90 päivän palautusajan, jotta voisit olla varmasti tyytyväinen ostokseesi!

  • Nopea 2 - 4 päivän toimitusaika
  • Maksutapoina mm. lasku, luottokortit ja tilisiirto
  • Toimituskulut 5 €

Erittäin iso valikoima ( yli 3 miljoonaa erilaista piilolinssiä valmiina varastossa) yhdistettynä nopeaan toimitukseen ( 95 % tilauksista lähtee 24 tunnin sisällä) ovat tehneet tästä nettikaupasta erään Suomen suosituimmista.

  • 1 - 3 pv toimitusaika
  • Luottokortit, lasku tai verkkopankkimaksu käyvät maksuksi.
  • Toimituskulut kiinteä 5 €
  • 30 päivän tyytyväisyyystakuu tai rahat takaisin.

Värillisten piilarien valitseminen

Värillisten piilolinssien avulla pystyt muokkaamaan silmiesi väriä radikaalisti, tai sitten vain korostaa niiden luontaista väriä. Oli tarkoituksesi sitten mikä tahansa, voit oikealla piilarien valinnalla saada juuri sellaisen lopputuloksen kuin haluat.

Yleisesti värilliset piilarit voidaan jakaa kahteen pääluokaan, joissa toisessa on luonnollisia värejä sisältävät piilarit ja toisessa eräänlaisia bilepiilareita. Ensimmäiseen luokaan kuuluvat vaihtavat tai korostavat jotakin silmien luontaista väriä, kun taas toiseen luokkaan kuuluvissa voi olla melko rajujakin efektejä. Mahdollista on mm. saada piilareita, joissa koko silmä on täysin musta tai niissä on vaikka hymiöt.

varilliset piilolinssit

Värillisiä piilareita on myöskin mahdollista hankkia ilman vahvuuksia, jolloin kuka tahansa voi käyttää niitä tyylikeinona. Kun ostat näitä piilareita, onkin hyvä olla tarkkana sen suhteen, että ne ostaa itselleen sopivalla vahvuudella, oli se sitten mikä tahansa. Monet saattavat ostaa esimerkiksi Halloweenin kunniaksi jotkin pelottavat piilolinssit, vaikka eivät muuten käyttäisi laseja ollenkaan muina vuodenaikoina.

Valitettavasti piilarien värjäys ei ole mikään super yksinkertainen prosessi, jonka takia värilliset piilolinssit ovat hieman kalliimpia kuin normaalit piilarit. Monet kuitenkin kokevat hinnan sen arvoiseksi, kun saa vapaasti muokata omaa silmiensä väriä.

Väriilisiä piilolinssejä myydään sekä kertakäyttöisinä, että kuukausilinsseinä. Valinta näiden väliltä riippu pitkälti käyttötarkoituksesta ja omista mieltymyksistä.

Mahdollisia värivärjäyksiä on olemassa 3 eri pääluokkaa, jotka ovat seuraavat:

  • Sävyttävät piilolinssit ovat hieman tummempia kuin normaalit piilarit, mutta niiden läpi näkyy kuitenkin silmien oma väri. Näiden avulla voidaan siis korostaa silmien omaa väriä, mutta niiden luontainen väri ei sinällään vaihdu joksikin toiseksi.
  • Peittävät väripiilarit taas sitten peittävät silmän luontaisen värin kokonaan, ja niiden avulla voidaankin muuntaa iriksen väriä aivan toiseksi. Näissä on monia eri värivaihtoehtoja, ja oma luontainen silmien väri ei vaikuta lopputulokseen.
  • Käsittelyvärjätyt piilarit. Vaikka nämä voivatkin kuulostaa värillisiltä piilareita, on hyvä tietää että ne eivät oikeasti ole virallisesti värillisiä. Niissä käytettyä valmistustekniikkaa kutsutaan värjäykseksi, mutta se ei tee niistä värillisä ja niiden käyttäminen ei tee mitään muutosta näkyvään silmien väriin. Ole siis tarkkana, ettet osta vahingossa tälläistä linssiä, jos tarkoituksenasi on vaihtaa silmien väriä.

Miten valita värillisten piilolinssien väri?

Parhaan lopputuloksen saat, kun valitset silmiesi värin riippuen ihosi kalpeudesta, hiustesi väristä ja silmien luontaisesta väristä. Voit kuitenkin hakea erikoisempiakin yhdistelmiä vapaasti ostamalla peittäviä piilolinssejä.

Isoin jaottelu syntyy luontaisesti tummempien silmien (ruskeat tai melkein mustat) ja vaaleampien silmien välille (sininen, vihreä yms.)

Yleisesti voidaan sanoa, että mitä tummemmat silmäsi luontaiset värit ovat, sitä pettävämpiä värillisiä piilareita sinun kannattaa harkita. Jos taas silmäsi ovat luontaisesti vaaleammat, etkä halua muuttaa niiden väriä kokonaan, kannattaa ainakin harkita vain sävyttäviä piilolinssejä, jotka korostavat niiden väriä.

Korostamisen avulla voit tuoda silmiesi värit paremmin esiin. Tämän lisäksi voit mm. tehdä silmistäsi isomman tai pyöremmän näköiset optisen harhan avulla.

Onko värilliset piilolinssit turvallisia?

Laadukkaat värilliset piilolinssit ovat aivan yhtä turvallisia kuin värittömät piilarit. Niitä on kuitenkin hyvä käyttää oikein, ja olla tarkkana että ne ovat oikean kokoiset ja muotoiset.

Kun puhutaan värillisistä piilolinsseistä vahvuuksilla, tarvitaan niin silmälääkärin tai optikon laatima piilolinssimääräys. Periaatteessa linsseillä ilman vahvuuksia ei tätä määräystä vaadita, mutta siltikin olisi hyvä käydä sovittamassa optikolla, että millaiset piilarit omaan silmään sopivat, erityisesti jos niitä aiotaan käyttää pidemmän aikaa.

Jatkuva vääränmuotoisten tai -kokoisten piilarien käyttö voi aiheuttaa vaurioita silmiin, joten ole tarkkana ja varmista piilarien sopivuus aina ennen käyttöä!