KertakäyttöpiilolinssitKertakäyttöiset piilolinssit ovat sopivia ihmisille jotka pitävät piilolinssejä vain silloin tällöin.


Kertalinssit ovat kaikkein silmäystävällisimpiä ja useimmiten sopivat lähes kaikille. Kertalinssien kanssa et tarvitse nesteitä tai koteloita koska ne nimensä mukaan hävitetään käytön jälkeen. Useat optikot suosittelevat hygieniasyistä asiakkaileen kertalinssejä. Kertalinssit ovat ihanteelliset esim. vauhdikkaissa urheiluharrastuksissa joissa perinteiset silmälasit saattavat olla hankalakäyttöiset.

Kertakäyttöpiilolinssejä voit katsella vaikka seuraavista suosituista nettikaupoista, joissa kaikissa on laaja valikoima erilaisia linssejä edullisin hinnoin.​

Suomen johtava piilolinssien nettikauppa, jolla erittäin laaja valikoima ja edulliset hinnat. Tarjoaa hulppean 90 päivän palautusajan, jotta voisit olla varmasti tyytyväinen ostokseesi!

  • Nopea 2 - 4 päivän toimitusaika
  • Maksutapoina mm. lasku, luottokortit ja tilisiirto
  • Toimituskulut 5 €

Erittäin iso valikoima ( yli 3 miljoonaa erilaista piilolinssiä valmiina varastossa) yhdistettynä nopeaan toimitukseen ( 95 % tilauksista lähtee 24 tunnin sisällä) ovat tehneet tästä nettikaupasta erään Suomen suosituimmista.

  • 1 - 3 pv toimitusaika
  • Luottokortit, lasku tai verkkopankkimaksu käyvät maksuksi.
  • Toimituskulut kiinteä 5 €
  • 30 päivän tyytyväisyyystakuu tai rahat takaisin.

Tärkeää asiaa ennen tilaamista!

Piilolinssit netistä ostettuna tulevat paljon halvemmaksi kuin optikolta. Silti ei kannata ottaa riskiä että vahingoitat näköäsi. Tämän takia on syytä käydä optikolla ennenkuin tilaat piilolinssit netistä.

Voit turvallisin mielin tilata piilarit nettikaupasta kun olet keskustellut optikkosi kanssa millaiset linssit sinun kannattaa ostaa. Tämän lisäksi kannattaa käydä vähintään kerran vuodessa näkökontrollissa optikkolla. On suositeltavaa että käyt puolivuosittain jos mahdollista mutta vuosi on ehdoton maksimi jos käytät säännöllisestä piilolinssejä. Kannattaa muistaa että muutokset silmissä vaikuttavat piilolinssien valintaan ja nämä muutokset voit todeta ainoastaan ammattilainen. On siis erittäin tärkeää käydä sovittamassa piilareita ennekuin tilaat niitä netistä ja käydä jatkuvissa kontrolleissa jotta silmäsi pysyvät terveinä!

Piilolinssit netistä - asiaa optikkokäyntien tärkeydestä

Asiantunteva optikko tietää parhaiten miten silmäsi voivat ja millaisia piilolinssejä sinun kannattaa käyttää jotta vältyt silmävaurioilta. Tätä seikkaa ei kannata sivuuttaa sillä väärät valinnat piilolinssien suhteen saattavat aiheuttaa pysyviä vaurioita silmiisi!

Sinun kannattaa ehdottomasti kysyä optikoltasi kaikkea mikä askarruttaa piilolinssien käytöstä ja kysyä tarkat ohjeet piilolinssien käyttöön ja huoltoon liittyen.

On fakta että jos piilolinssejä käyttää liikaa, silmät kärsivät hapenpuutteesta joka hyvin suurella riskillä voi aiheuttaa pysyvää haittaa silmiisi. On myös huolestuttavaa että suurin osa piilolinssien käyttäjistä laiminlyövät käyttöohjeita ja näin riskeeraavat näkökykynsä. Jos tilanne pääsee tarpeeksi pahaksi ja silmävaurioita pääsee syntymään, et voi välttämättä enää tulevaisuudessa käyttää piilolinssejä.

Piilolinssit netistä – älä tilaa jos et tiedä…

Kaikkein riskialttein ryhmä jotka tilaavat halvat piilarit, ovat ihmiset jotka eivät ole koskaan käyneet optikolla piilolinssitarkistuksessa. Monet tilaavat värilliset piilolinssit tai kuviolliset piilolinssit netistä ilman optikkokäyntiä, ja tämä on suoraan sanottuna erittäin typerää! Vääränlaiset linssit ovat pahin mahdollinen terveysriski silmillesi, joten älä koskaan tilaa piilolinssejä netistä, jos et ole käynyt optikon luona piilolinssitarkastuksessa.

Piilolinssitarkastus maksaa mutta se ei ole missään nimessä kallista. Kyseessä on kuitenkin silmiesi terveys ja näkökykyäsi et varmaan halua riskeerata tekemällä vääriä valintoja tilaamalla piilolinssit netistä omin päin.